Κάτω Γούβες, telephone+30 28970 43300 email facebook instagram

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

DIONYSOS MAIN RESTAURANT

Το Dionysos είναι το κεντρικό εστιατόριο στο Gouves Water Park Ηoliday Resort. Εδώ θα απολαύσετε μια ποικιλία από πιάτα τόσο από την ελληνική όσο και από τη διεθνή κουζίνα, συμπεριλαμβανομένων ειδικών μεσογειακών γαστρονομικών δημιουργιών με διαφορετικά θέματα κάθε μέρα. Επιλέξτε τις λιχουδιές της αρεσκείας σας από τον πλούσιο μπουφέ ή από τα τρία «show cooking stations» πρωί, μεσημέρι και βράδυ – και απολαύστε το γεύμα σας είτε στην τραπεζαρία είτε σε μια από τις μεγάλες βεράντες του Διονύσου, συνοδευόμενο από ένα ποτήρι βαρελίσια μπύρα η ένα ποτήρι κρασί.

Ώρες λειτουργίας:
7:30 – 10:30 (πρωινό)
10:30 - 11:00 (πρωινό Continental)
12:30 – 14:30 (μεσημεριανό)
18:30 – 21:30 (δείπνο)

ARTEMIS STREET FOOD

Το Artemis Street Food βρίσκεται στο κέντρο του ξενοδοχείου και δίπλα στην καρδιά των δραστηριοτήτων της ομάδας Animation, θα σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να απολαύσετε κάθε στιγμή των διακοπών σας. Γευθείτε πίτσα από τον ξυλόφουρνο, παραδοσιακή πίτα γύρο, ένα ζουμερό hamburger ή ένα cheeseburger τα οποία θα σας δώσουν όλη την ενέργεια που χρειάζεστε για να ζήσετε κάθε στιγμή της εμπειρίας του Gouves Water Park Holiday Resort.

Ώρες λειτουργίας: 12:00 - 18:00

UMAMI ASIAN A LA CARTE

Το Umami à la carte Restaurant θα σας μεταφέρει σε ένα γκουρμέ ταξίδι στην Άπω Ανατολή με αυθεντική ασιατική κουζίνα σε έναν ήρεμο, εκλεπτυσμένο, καλοκαιρινό χώρο. Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο Resort, μπορείτε να επισκεφθείτε το Umami à la carte για ένα δωρεάν γεύμα ως μέρος του πακέτου all inclusive με προνόμια και ειδικές υπηρεσίες. Για να απολαύσετε ένα γεύμα στο Umami à la carte, απαιτείται κράτηση. Όλα τα ποτά παρέχονται με επιπλέον χρέωση.

Ώρες λειτουργίας: 18:30 - 22:30 (από 1η Μαΐου)

SMILE SEAFRONT RESTAURANT

Το Smile Seafront Bar & Restaurant βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο στις Κάτω Γούβες, λίγα βήματα από την αμμώδη παραλία και λίγα μέτρα από το ξενοδοχείο.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο Resort, μπορείτε να επισκεφθείτε το Smile Seafront Restaurant για ένα δωρεάν δείπνο ως μέρος του πακέτου all inclusive. Για να απολαύσετε ένα παραδοσιακό ελληνικό μενού το οποίο αποτελείτε από διάφορα μεζεδάκια στο Smile Seafront Restaurant, απαιτείται κράτηση. Όλα τα ποτά παρέχονται με επιπλέον χρέωση.

Ώρες λειτουργίας: 10:00 - 18:00 (από 20 Μαΐου εώς 30 Σεπτεμβρίου)
Δείπνο (Δωρεάν Μενού Ελληνικού Μεζέ) 18:30-21:30

epsa