Κάτω Γούβες, +30 28970 43300

ΜΠΑΡ

APOLLON BAR

Το Apollon Bar είναι ένας χώρος συνάντησης, ψυχαγωγίας και χαλάρωσης. Βρίσκεται στον πρώτο όροφο, επάνω από την υποδοχή του Gouves Water Park Ηoliday Resort και προσφέρει έναν άνετο χώρο για να απολαύσετε το ποτό σας με πανοραμική θέα στο συγκρότημα του resort.

Ώρες λειτουργίας: 18:00 - 1:00

POSEIDON POOL BAR

Ακριβώς δίπλα στη μία από τις κεντρικές πισίνες του Gouves Water Park Ηoliday Resort, το Poseidon Pool Bar θα σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε ενώ χαλαρώνετε κάνοντας ηλιοθεραπεία στις άνετες ξαπλώστρες του resort: αναψυκτικά, χυμοί, κρύες μπύρες, κρασί, αλλά και γλυκά και αλμυρά σνακ για τη λιγούρα.

Ώρες λειτουργίας: 10:00 - 18:00

ZEUS BAR

Δίπλα στην κεντρική είσοδο του Gouves Water Park Ηoliday Resort, το Zeus Bar είναι ένας μοντέρνος, φωτεινός χώρος που εμπνέει άνεση και χαλάρωση. Στο Zeus Bar θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία αλκοολούχων και μη αλκοολούχων ποτών.

Ώρες λειτουργίας: 18:00 - 1:00

ARTEMIS POOL BAR

Είναι ένας χώρος δίπλα από την πισίνα που γίνονται οι δραστηριότητες του animation, που προσφέρει καφέ, Snacks, πίτσα, σαλάτες, γύρο κοτόπουλο ή χοιρινό, κρέμες, διάφορα γλυκά και παγωτό για τα παιδιά(την προκαθορισμένη ώρα). Στο Snack Bar επίσης μπορεί κάποιος να βρει και άλλα προσφερόμενα είδη με έξτρα χρέωση όπως συσκευασμένο παγωτό, τρόφιμα και επώνυμα ποτά.

Ώρες λειτουργίας: 10:00 - 23:00