Κάτω Γούβες, telephone+30 28970 43300 email facebook instagram

ΜΠΑΡ

APOLLON BAR

Το Apollon Bar είναι ένας χώρος συνάντησης, ψυχαγωγίας και χαλάρωσης. Βρίσκεται στον πρώτο όροφο, επάνω από την υποδοχή του Gouves Water Park Ηoliday Resort και προσφέρει έναν άνετο χώρο για να απολαύσετε το ποτό σας με πανοραμική θέα στο συγκρότημα του resort.

Ώρες λειτουργίας: 18:00 - 1:00

POSEIDON POOL BAR

Ακριβώς δίπλα στη μία από τις κεντρικές πισίνες του Gouves Water Park Ηoliday Resort, το Poseidon Pool Bar θα σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε ενώ χαλαρώνετε κάνοντας ηλιοθεραπεία στις άνετες ξαπλώστρες του resort: αναψυκτικά, χυμοί, κρύες μπύρες, κρασί, αλλά και γλυκά και αλμυρά σνακ για τη λιγούρα.

Ώρες λειτουργίας: 10:00 - 18:00 (από 1η Μαΐου)

ZEUS BAR

Δίπλα στην κεντρική είσοδο του Gouves Water Park Ηoliday Resort, το Zeus Bar είναι ένας μοντέρνος, φωτεινός χώρος που εμπνέει άνεση και χαλάρωση. Στο Zeus Bar θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία αλκοολούχων και μη αλκοολούχων ποτών.

Ώρες λειτουργίας: 18:00 - 1:00 (από 1η Μαΐου)

ARTEMIS STREET FOOD

Το Artemis Street Food βρίσκεται στο κέντρο του ξενοδοχείου και δίπλα στην καρδιά των δραστηριοτήτων της ομάδας Animation, θα σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να απολαύσετε κάθε στιγμή των διακοπών σας. Οι σταθμοί Homemade Pizza & Pita Gyros θα σας δώσουν όλη την ενέργεια που χρειάζεστε για να ζήσετε κάθε στιγμή της εμπειρίας του Gouves Water Park Holiday Resort.

Ώρες λειτουργίας: 12:00 - 18:00

 

epsa